Bagaimana Untuk Bermain EuroMillions


Bagaimana Untuk Bermain EuroMillions

Bermain Permainan Loteri EuroMillions

EuroMillions ialah loteri pan-Eropah, yang pertama kali dilancarkan oleh Perancis, Sepanyol dan Camelot di United Kingdom. Lukisan EuroMillions pertama berlaku pada hari Jumaat 13 Februari 2004 di Paris. Pada Oktober 2004, 6 lagi loteri, dari Austria, Belgium, Ireland, Luxembourg, Portugal, dan Switzerland menyertai, menjadikan Jutaan Euro sebagai permainan loteri 9. Lukisan EuroMillion setiap malam Jumaat di Paris. Tiket EuroMillions standard berharga 2 paun setiap baris yang dimainkan. Hadiah, selain jackpot, bersaiz mengikut penyertaan setiap negara velumventures.com.

Bermain EuroMillions

Adakah anda tinggal di Eropah dan gatal untuk berseronok?! Jika ya, anda pasti mahu melihat EuroMillions. EuroMillions mudah dimainkan dan sangat menyeronokkan. Untuk bermain EuroMillions, anda hanya memilih lima nombor utama dari 1 hingga 50 dan dua nombor Lucky Star dari 1 hingga 9. Mana-mana orang yang berumur 18 tahun ke atas boleh bermain EuroMillions. Di UK, orang yang berumur 16 tahun ke atas boleh bermain. Kemungkinan untuk memenangi hadiah EuroMillions adalah 1 dalam 24. Jika anda memadankan semua 5 nombor utama dan kedua-dua nombor Lucky Star, anda memenangi jackpot!

Mengapa Anda Perlu Bermain EuroMillions

EuroMillions bukan sahaja permainan yang menarik untuk dimainkan dengan peluang besar memenangi hadiah wang tunai, ia juga memberi manfaat kepada pemain dan negara mereka. Walaupun 50% daripada kemenangan dikembalikan kepada pemenang dalam bentuk hadiah, 28% daripada kemenangan akan dikembalikan kepada negara yang mengambil bahagian untuk Sebab Baik masing-masing, seperti yang ditentukan oleh kerajaan masing-masing. Apabila anda bermain EuroMillions, anda bukan sahaja akan berseronok, anda juga akan menyokong usaha yang hebat!

Beberapa Pemenang Besar EuroMillions

Pada Julai 2005, selepas berguling sembilan kali, jackpot terbesar yang dimenangi oleh seorang dimenangi oleh Delores McNamara di Ireland. McNamara, yang memenangi $152 juta dan merupakan ibu berusia 45 tahun kepada enam anak kekal sebagai individu terbesar yang menang dalam sejarah EuroMillions.

Pada Ogos 2007 terdapat dua pemenang EuroMillions yang besar. Pada 10 Ogos, Angela Kelly, bekas pentadbir pos berusia 40 tahun dan pemastautin Scotland memenangi jackpot sebanyak 35.4 juta pound. Ini adalah kemenangan loteri terbesar yang pernah berlaku di UK. Tidak sampai sebulan kemudian, pada 31 Ogos, Voccaro Joseph, seorang pemain gitar Perancis memenangi 29.1 juta pound.

Ini adalah contoh cara EuroMillions telah mengubah kehidupan orang seperti anda. Anda juga, boleh memenangi EuroMillions dan mengubah hidup anda sendiri!

Membeli Tiket EuroMillions

Seperti kebanyakan loteri Eropah, EuroMillions menawarkan pemain keupayaan untuk membeli tiket loteri dalam talian. Pemain loteri Eropah berkata mereka menghargai kemudahan tiket loteri dalam talian mengatakan ia menjimatkan masa dan masalah mereka. Pemain juga boleh membeli tiket lotto menggunakan telefon bimbit dan peranti mudah alih lain. Pemain loteri Amerika sedang menunggu loteri AS untuk menyertai abad ke-21.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *