Berminat dengan Akaun Pedagang? Cari Banyak Pilihan Anda

pedagang

Sekiranya anda baru memulakan perniagaan baru atau cuba mengembangkannya, anda boleh meningkatkan keuntungan dengan membuka akaun saudagar. Akaun pedagang akan membolehkan anda menerima kad debit dan kredit. Ini akan meningkatkan perniagaan anda, meningkatkan basis pelanggan anda, kepuasan pelanggan anda, dan kredibiliti anda. Baca artikel ini jika anda ingin mengetahui pilihan akaun pedagang yang tersedia untuk anda.

Akaun Internet

Akaun internet  DOWNLOAD XE88 Android  dibuat untuk perniagaan yang menjual produk mereka di web. Faktanya ialah kebanyakan orang menggunakan kad debit atau kad kredit ketika mereka membeli-belah dalam talian, jadi akaun pedagang internet akan membantu anda meningkatkan keuntungan anda. Perlu diingat bahawa akaun pedagang internet akan dikenakan biaya lebih tinggi kerana terdapat risiko penipuan yang lebih tinggi, tetapi bayarannya masih berpatutan.
Sekiranya anda mahu syarikat anda berkembang maju, anda pasti mesti menjalankan perniagaan anda dalam talian. Anda akan bersaing dengan begitu banyak perniagaan di web, jadi sangat penting anda menerima kad debit dan kad kredit dari pelanggan anda. Sekiranya anda tidak menawarkan kaedah pembayaran ini, anda akan mengurangkan pendapatan dan kehilangan sejumlah besar perniagaan.

Akaun Runcit

Akaun runcit sangat sesuai untuk perniagaan batu bata yang dapat menggunakan mesin pemprosesan kad kredit. Selepas anda membuka akaun jenis ini, anda akan menerima terminal untuk meja anda. Anda akan menggunakan terminal untuk menggesek kad kredit pelanggan anda. Setelah anda menggesek kad kredit, terminal akan mengambil maklumat pelanggan dan menyetujui atau menolak transaksi. Perlu diingat bahawa akaun peniaga runcit dikaitkan dengan yuran transaksi yang lebih rendah.

Akaun Pedagang Berisiko Tinggi

Akaun berisiko tinggi sangat baik untuk perniagaan yang berurusan dengan banyak pulangan produk dan bayaran balik. Akaun pedagang berisiko tinggi juga terbaik untuk perniagaan yang mempunyai potensi penipuan yang lebih tinggi seperti yang berurusan dengan perjalanan, kasino, rokok, farmasi, alkohol, produk dewasa, dan produk replika.hari ini.